Dit is een overzicht van onze diensten

Personenalarmering

Woont u thuis maar voelt u zich niet altijd veilig of zeker? Bent u bijvoorbeeld bang om te vallen? Dan wilt u zo snel mogelijk hulp ontvangen als het nodig is. Personenalarmering biedt dan de uitkomst. Lees meer over de verschillende soorten personenalarmering.

Lees meer

Woningtoegang

Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.

Lees meer

Dwaaldetectie

Natuurlijk wilt u dat het goed gaat met uw naaste en dat ze zo lang mogelijk zelfstandig en actief blijven. Lekker buiten wandelen, fietsen of boodschappen doen, ook wanneer iemand vergeetachtig of beginnend dementerend is. Mocht u zich soms zorgen maken of bent u bang dat uw naaste (ver)dwaalt? Dan biedt dwaaldetectie een uitkomst.

Lees meer

Leefstijlmonitoring

Langer thuis wonen is iets wat veel ouderen willen. Met leefstijlmonitoring kunnen zorgverleners, familie of vrienden een oogje in het zeil houden, zonder camera’s. Met slimme sensoren in je huis krijgen zij informatie over het dagelijkse leefpatroon van de naaste en of daar iets in verandert wat van belang is. Zo kan uw naaste veilig en verantwoord thuis blijven wonen.

Lees meer