Welkom bij Jinca! U bent door de Zorgboog naar ons verwezen voor personenalarmering. De Zorgboog en Jinca werken samen op gebied van personenalarmering en innovatieve diensten voor veilig en langer zelfstandig thuis wonen. Jinca levert in samenwerking met De Zorgboog personenalarmering en andere zorgtechnologiën in Helmond, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Asten, Deurne en Geldrop-Mierlo en andere gemeenten in de Peel. Het verzorgingsgebied vindt u op de website van De Zorgboog. De zorgcentralisten van Jinca helpen u en uw mantelzorger(s) om snel de juiste ondersteuning en zorg op afstand te bieden wanneer dat nodig is. De medewerkers van wijkzorg en wijkverpleging van de Zorgboog worden -indien u dat wilt en indien nodig- ingeschakeld bij een melding. Dat zorgt voor een veilig gevoel.

 

Leden van Zorgboogextra kunnen bovendien rekenen op speciale ledenkorting. Leden van Zorgboogextra krijgen € 2,00 korting per maand op de abonnementskosten van personenalarmering thuis en personenalarmering mobiel bij bestelling via Jinca.nl. Deze korting is al verrekend in de tarieven. Om te profiteren van deze kortingsactie is het belangrijk dat u uw lidnummer invoert bij het bestellen. Dit kunt u doen in het veld ‘Overige opmerkingen’. Wij doen bij het verwerken van de bestelling nog een controle op uw lidnummer.

Voor meer voordelen van zorgboogextra verwijzen we u naar de website van Zorgboogextra.

 

Keuze uit vaste of mobiele alarmering

Bij Jinca kunt u kiezen uit vast of mobiele alarmering. Lees meer over deze opties in de handige keuzewijzer.

 

Nieuw : Mantelzorgondersteuning met Sensara leefstijlmonitoring en Spiqle digitale agenda

Jinca levert ook diensten voor mantelzorgondersteuning voor cliënten van De Zorgboog. Op onze website vindt u meer informatie over Sensara leefstijlmonitoring of de Spiqle digitale agenda voor mensen met geheugenproblemen.

 

Nieuw: Zelfredzaamheidskoffer

Medewerkers uit de thuiszorg kunnen u helpen bij het kiezen van hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken. Lees meer of vraag naar de zelfredzaamheidskoffer bij de thuiszorg.

 

Voordat u gaat bestellen

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging waarin ook staat wat er vervolgens gaat gebeuren.

 

Let op: indien u wenst dat de Zorgboog in geval van nood u komt helpen, dan moet u zelf zorgen dat woningtoegang geregeld is. Dit kan door bij ons een Puck sleutelkluis of Telelock slim elektronisch slot te bestellen. Ook kan het zijn dat u zelf al een woningtoegang oplossing heeft, dan kunt u de code van het kluisje invullen als u uw bestelling gaat plaatsen. Wanneer u alarmeert kunnen wij de code van de kluis doorgeven aan de Zorgboog wanneer zij de opvolging verlenen. Op deze manier kan de zorg altijd bij u binnen wanneer dit nodig is.

 

Let op: bij de vraag over professionele zorgopvolging (in de stap ‘medische kenmerken’), kunt u de Zorgboog invullen als u wilt dat zij de alarmopvolging doen als u geen mantelzorg heeft of deze op dat moment niet beschikbaar is. Bij het telefoonnummer kunt u een fictief telefoonnummer invullen, wij zorgen dat het juiste zorgteam gebeld wordt.